Teszteld a logisztikai munkatárs keresőt az alábbi 12 tevékenységi kör egyikében 14 napon keresztül, VIP cégként.

Nem csak a teszt lehetősége jelenti a VIP – t, hanem azoknak a minősített vállalkozásoknak a köre is, akikkel együtt a céged ezt használja.

Az első ideális jelölt közvetítése a Standard csomagban  költségmentes, vagyis az első alkalommal kettő helyett három előszűrt jelöltet kapsz adatlappal és önéletrajzzal!

Tevékenységi körök:

Fuvarszervező
Gépkocsivezető belföld
Gépkocsivezető nemzetközi
Raktáros
Közúti szállítmányozó
Vasúti szállítmányozó
Légi szállítmányozó
Tengeri szállítmányozó
Logisztikai munkatárs
Logisztikai vezető
Ügyfélszolgálati vezető

Ügyfélszolgálati munkatárs

 

  1. lépés:

Céged adószámát meg kell adnod a regisztráció során, amit a rendszerünk automatikusan ellenőriz stratégiai partnerünknél egy nemzetközi hitelbiztosítónál.

Ha a szűrés során kiderül, hogy céged üzletileg kockázatos, akkor nem tesztelheted munkatárs kereső rendszerünket.

Ezért VIP a teszt, vagyis csak azok a vállalkozások használhatják, akik alacsony üzleti kockázati minősítést kapnak stratégiai partnerünktől, egy nemzetközi hitelbiztosítótól.

E minősítés eredményéről minden esetben értesítjük regisztrált partnereinket.

  1. lépés:

Az alacsony üzleti kockázati minősítéssel rendelkező érdeklődőink könnyedén továbblépnek és tesztelhetik a rendszerünket.

A kiválasztott pozíció korrekt leírását elküldöd, feltöltöd. Ebből 3 – 4 munkanapon belül elkészül a kiválasztott tevékenységnek a jelentkezésre optimalizált egyedi karrieroldala, amit 14 napig futtatunk.

Egy egyedi karrieroldal egy kiválasztott tevékenységi körre vonatkozik.

Csomag áraink egy-egy tevékenységi körre vonatkoznak. Ha több tevékenységre is keresel munkatársakat, akkor több csomagot rendelj!

error: Védett tartalom!